Search

Bed en breakfast, bêd en brochje, overnachting met ontbijt - hoe je het ook noemt: de bedden zijn perfect (zowel lits-jumeaux als twee eenpersoonsbedden mogelijk). In uw kamer met grote openslaande ramen ontwaakt u met de ochtendzon. Baby-/ kinderbedje aanwezig. In het mooie Drents-Friese Wold op een unieke locatie voor fietsers, natuur- en kunstliefhebbers.

Attentie: dit is een NIET ROKEN B & B!

 

De kamer (boven het atelier)

De badkamer

Ook het ontbijt in de serre of op het terras is uniek met uitzicht over de velden In de omgeving zijn prachtige fietsroutes langs water en door bossen. Ook vindt u dichtbij interessante musea en galeries (o.a. het Nationaal Vlechtmuseum in Noordwolde en Museums Vledder te Vledder). Na een wandel- of fietsdag wordt u gastvrij ontvangen met een kopje koffie of thee, naar keuze in de eigen kamer of bij uw gastgezin.

B & B

• Aangesloten bij Beleef Fryslân

• Stichting Vrienden op de fiets

• Zie ook www.bed-en-breakfast.nl/bed-en-breakfast-oosterstreek-friesland/Atelier-Grensweg

• Kosmos Reisgids 'Hoe en wat Friesland' Atelier Grensweg

• Aangesloten bij Open Atelierroute KUNSTKYK route Stellingwerven, zie http://www.kunstwerf.com/kykroute.htm#west

Inlichtingen en aanmelding overnachting en ontbijt, via VVV of:

J. Baas
Atelier Grensweg
Dwarsvaartweg 78
8388 MN OOSTERSTREEK
telefoon 0561-433122

Kaart & Route beschrijving

• Kaart en routeplanner

Ook in Atelier Grensweg

Permanente expositie schilderijen van Jeltje Baas. Er is gelegenheid om een teken-/ schilderworkshop te volgen in het atelier van uw gastvrouw (ook lessen op locatie of buiten op het ruim 1 hectare grote erf zijn mogelijk). Jeltje Baas is docent tekenen en schilderen en werkzaam als beeldend kunstenaar. Zij schildert met olie-, acryl- en aquarelverf en tekent: portret/ model, landschappen/koeien en afgeleid daarvan abstracter werk. Zij ontving haar opleiding aan de Academie Minerva te Groningen.